Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Bedrijfs­ongeval

Een val van de steiger, een hand in een machine, een ongeval met een heftruck of de blootstelling aan giftige stoffen. Een ongeval op het werk zit in een klein hoekje en heeft vaak verstrekkende gevolgen voor een werknemer. Je kunt immers op termijn je baan kwijtraken en afhankelijk worden van een uitkering van het UWV. Om uw rechten veilig te stellen is de hulp van een gespecialiseerde LSA Letselschadeadvocaat  belangrijk. Ik onderzoek met u of uw werkgever
aan de zorgplicht heeft voldaan.

Als u bewijst dat u in de uitoefening van uw werkzaamheden schade heeft geleden, moet de werkgever aantonen dat aan de zorgplicht is voldaan. Hierbij kunnen de volgende vragen een rol spelen: Op welke wijze had het ongeval voorkomen kunnen worden? Bent u voldoende gewaarschuwd voor de gevaren verbonden aan het werk? Heeft u voldoende voorlichting en/of scholing gekregen? Beschikte u over de juiste gereedschappen en/of persoonlijke beschermingsmiddelen? Daarnaast onderzoek ik samen met u of er een meldplicht bestaat bij de Inspectie SZW.

Erik-Wim is onze specialist in letselschade. Letselschade opgelopen tijdens een verkeersongeval, geweld en misbruik of door een productiefout in een product of medicijn? Ook in dat geval kan onze specialist Erik-Wim u voorzien van al het nodige advies dat u nodig heeft!

Alvast 3 tips:

  • Noteer welke collega’s het ongeval hebben zien gebeuren.
  • Zorg dat u zich tijdig ziek meldt op de wijze zoals staat vermeld in uw arbeidsovereenkomst.
  • Meldt direct bij uw huisarts welke klachten u ervaart en vertel wat er is gebeurd.

Heldere communicatie, realistische verwachtingen en de focus op 100% schadevergoeding voor mijn klanten.

Erik-Wim is specialist op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Erik-Wim is sinds 2007 advocaat en medeoprichter van dit kantoor. Naast letselschadezaken behandelt hij ook zaken op het gebied van sociale zekerheid. Erik-Wim heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied “Letselschaderecht” geregistreerd. Hij staat alleen slachtoffers bij.

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals


Meer weten? Wij helpen u graag! Contact

Waarom een letselschade advocaat van Expert Advocaten?

Als het gaat om uw gezondheid en uw financiën is het belangrijk dat u hulp krijgt van een specialist. Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals is een gespecialiseerde LSA Letselschade Advocaat met jarenlange ervaring. Erik-Wim is aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (www.lsa.nl).

Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van bovengenoemde vereniging. Voor LSA Letselschade Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Als LSA Letselschade Advocaat kunt u procederen bij de rechtbank als dat noodzakelijk is. Verzekeraars weten daarnaast heel goed weten wie ze tegenover zich hebben. Dit betekent een serieuze schaderegeling waar u als slachtoffer van kunt profiteren. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Expertadvocaten, zodat u weet wat wij als letselschade advocaat voor u en uw familie kunnen betekenen.

In heel Nederland zijn slechts een paar honderd LSA Letselschade Advocaten werkzaam. In Twente kunt u contact opnemen met Erik-Wim. Het eerste gesprek is altijd gratis en als u het prettig vindt, komt Erik-Wim bij u thuis.

Wat kost een letselschade advocaat?

Het prettige van de letselschadebranche is dat je als slachtoffer in vrijwel alle gevallen niet te maken krijgt met kosten. Veelal is de dienstverlening gratis. Hoe kan dit?

Op het moment dat de aansprakelijkheid voor het ontstaan van een ongeval door de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar is erkend, worden de kosten van de advocaat onderdeel van de schade. Dit betekent dat deze kosten door de aansprakelijke partij worden betaald. Dit is veelal een verzekeraar.

Wat als de aansprakelijkheid niet wordt erkend? In dat geval kunnen wij onder voorwaarden voor u werkzaam zijn op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging). Verder wordt bekeken of onze kosten kunnen worden voldaan door uw rechtsbijstandsverzekering.