Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Sport en Spel

Tijdens het sporten geldt een verhoogde drempel voor aansprakelijkheid. Dit betekent dat niet iedere tackle of overtreding waardoor schade ontstaat leidt tot schadeplichtigheid van de veroorzaker. Dit is immers inherent aan het spel. Als de overtreding dusdanig ernstig is dat niet meer gesproken kan worden van normale sport- en spelbeoefening kan er toch sprake zijn van aansprakelijkheid en schadeplichtigheid. Om uw rechten veilig te stellen is de hulp van een gespecialiseerde LSA Letselschadeadvocaat belangrijk.

Ik onderzoek samen met u of er nog sprake is van normale een sport- en/of spelsituatie en of de dader civielrechtelijk aansprakelijk is. Hierbij kan ook een strafrechtelijk traject worden gevolgd waarbij ik u help uw schade te verhalen in de strafzaak. Ook onderzoek ik met u of uw eigen sportvereniging een ongevallenverzekering heeft afgesloten.

Letselschade is te verdelen in verschillende categorieën. Bij letselschade zijn niet altijd twee partijen betrokken. Denk bijvoorbeeld aan een val door een losliggende stoeptegel of letselschade door een dier. Onze specialist Erik-Wim helpt u graag verder. Voor vragen en advies kunt u altijd vrijblijvend contact met hem opnemen!

Alvast 3 tips:

  • Noteer de gegevens van de scheidsrechter.
  • Ga na of de wedstrijd misschien is opgenomen en stel de videobeelden veilig.
  • Noteer de naam- en adresgegevens van zo veel mogelijk toeschouwers die het ongeval hebben zien gebeuren.

Heldere communicatie, realistische verwachtingen en de focus op 100% schadevergoeding voor mijn klanten.

Erik-Wim is specialist op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Erik-Wim is sinds 2007 advocaat en medeoprichter van dit kantoor. Naast letselschadezaken behandelt hij ook zaken op het gebied van sociale zekerheid. Erik-Wim heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied “Letselschaderecht” geregistreerd. Hij staat alleen slachtoffers bij.

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals


Meer weten? Wij helpen u graag! Contact

Waarom een letselschade advocaat van Expert Advocaten?

Als het gaat om uw gezondheid en uw financiën is het belangrijk dat u hulp krijgt van een specialist. Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals is een gespecialiseerde LSA Letselschade Advocaat met jarenlange ervaring. Erik-Wim is aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (www.lsa.nl).

Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van bovengenoemde vereniging. Voor LSA Letselschade Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Als LSA Letselschade Advocaat kunt u procederen bij de rechtbank als dat noodzakelijk is. Verzekeraars weten daarnaast heel goed weten wie ze tegenover zich hebben. Dit betekent een serieuze schaderegeling waar u als slachtoffer van kunt profiteren. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Expertadvocaten, zodat u weet wat wij als letselschade advocaat voor u en uw familie kunnen betekenen.

In heel Nederland zijn slechts een paar honderd LSA Letselschade Advocaten werkzaam. In Twente kunt u contact opnemen met Erik-Wim. Het eerste gesprek is altijd gratis en als u het prettig vindt, komt Erik-Wim bij u thuis.

Wat kost een letselschade advocaat?

Het prettige van de letselschadebranche is dat je als slachtoffer in vrijwel alle gevallen niet te maken krijgt met kosten. Veelal is de dienstverlening gratis. Hoe kan dit?

Op het moment dat de aansprakelijkheid voor het ontstaan van een ongeval door de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar is erkend, worden de kosten van de advocaat onderdeel van de schade. Dit betekent dat deze kosten door de aansprakelijke partij worden betaald. Dit is veelal een verzekeraar.

Wat als de aansprakelijkheid niet wordt erkend? In dat geval kunnen wij onder voorwaarden voor u werkzaam zijn op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging). Verder wordt bekeken of onze kosten kunnen worden voldaan door uw rechtsbijstandsverzekering.