Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Medische fout

Het missen van een diagnose, een verkeerd uitgevoerde operatie of een ongeschikt medisch hulpmiddel. Een fout in het ziekenhuis kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw gezondheid. Een arts heeft de verplichting zich in te spannen om alles te doen wat in zijn of haar macht ligt om uw beter te maken, maar een resultaat hoeft niet te worden gegarandeerd. Dit ligt anders bij cosmetische ingrepen waarbij juist wel voorafgaand aan de ingreep een bepaald resultaat wordt afgesproken.

Als er sprake is van een complicatie staat dit het aannemen van aansprakelijkheid in de weg. Vaak zijn er meerdere partijen betrokken zoals de huisarts, de ambulancedienst, de spoedeisende hulp en de chirurgen in het ziekenhuis. Daarnaast kan de arts, het ziekenhuis en de producent (van medische hulpmiddelen) aansprakelijk zijn.

Om uw rechten veilig te stellen is de hulp van een gespecialiseerde LSA Letselschadeadvocaat  belangrijk. Ik onderzoek samen met u en mijn medisch adviseur of het medisch dossier volledig is, of u voorafgaand aan de ingreep voldoende bent geïnformeerd en toestemming heeft gegeven en of er medisch verwijtbaar is gehandeld.

Bent u benieuwd of Erik-Wim iets voor u kan betekenen op het gebied van ander letselschade? Denk hierbij aan een verkeersongeval, geweld en misbruik of letselschade door een product of medicijn. Erik-Wim is dé specialist op het gebied van verschillend letselschade en kan u voorzien van al het nodige advies!

Alvast 3 tips:

  • Vraag zelf uw medisch dossier op. U heeft recht op inzage en afschrift van deze informatie.
  • Maak een afspraak met uw huisarts en vertel wat er is gebeurd.
  • U kunt in ernstige gevallen het ziekenhuis vragen of ze melding hebben gedaan bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en of ze misschien zelf een intern onderzoek starten.

Heldere communicatie, realistische verwachtingen en de focus op 100% schadevergoeding voor mijn klanten.

Erik-Wim is specialist op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Erik-Wim is sinds 2007 advocaat en medeoprichter van dit kantoor. Naast letselschadezaken behandelt hij ook zaken op het gebied van sociale zekerheid. Erik-Wim heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied “Letselschaderecht” geregistreerd. Hij staat alleen slachtoffers bij.

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals


Meer weten? Wij helpen u graag! Contact

Waarom een letselschade advocaat van Expert Advocaten?

Als het gaat om uw gezondheid en uw financiën is het belangrijk dat u hulp krijgt van een specialist. Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals is een gespecialiseerde LSA Letselschade Advocaat met jarenlange ervaring. Erik-Wim is aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (www.lsa.nl).

Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van bovengenoemde vereniging. Voor LSA Letselschade Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Als LSA Letselschade Advocaat kunt u procederen bij de rechtbank als dat noodzakelijk is. Verzekeraars weten daarnaast heel goed weten wie ze tegenover zich hebben. Dit betekent een serieuze schaderegeling waar u als slachtoffer van kunt profiteren. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Expertadvocaten, zodat u weet wat wij als letselschade advocaat voor u en uw familie kunnen betekenen.

In heel Nederland zijn slechts een paar honderd LSA Letselschade Advocaten werkzaam. In Twente kunt u contact opnemen met Erik-Wim. Het eerste gesprek is altijd gratis en als u het prettig vindt, komt Erik-Wim bij u thuis.

Wat kost een letselschade advocaat?

Het prettige van de letselschadebranche is dat je als slachtoffer in vrijwel alle gevallen niet te maken krijgt met kosten. Veelal is de dienstverlening gratis. Hoe kan dit?

Op het moment dat de aansprakelijkheid voor het ontstaan van een ongeval door de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar is erkend, worden de kosten van de advocaat onderdeel van de schade. Dit betekent dat deze kosten door de aansprakelijke partij worden betaald. Dit is veelal een verzekeraar.

Wat als de aansprakelijkheid niet wordt erkend? In dat geval kunnen wij onder voorwaarden voor u werkzaam zijn op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging). Verder wordt bekeken of onze kosten kunnen worden voldaan door uw rechtsbijstandsverzekering.