Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Verkeers­ongeval

Het verkeer in Nederland wordt steeds drukker. Naast de traditionele voertuigen (auto, motor en fiets) zijn er nieuwe voertuigen zichtbaar in het verkeer, zoals de segway, minibike, trike, e-bike, speed-pedelec en monowheel. Het is logisch dat verkeerssituaties hierdoor drukker en minder overzichtelijk worden met verkeersongevallen tot gevolg.Als u slachtoffer bent van een verkeersongeval is het belangrijk om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen over de toedracht en deaansprakelijkheid. Om uw rechten veilig te stellen is de hulp van een gespecialiseerde LSA Letselschadeadvocaat belangrijk.

Ik onderzoek samen met u welke verkeersregels van toepassing zijn die in meerdere wetten zijn vastgelegd. Voor toepassing van de juiste regels is het van belang of de betrokkenvoertuigen gemotoriseerd of ongemotiveerd zijn. Daarnaast onderzoek ik of u uw schade kunt verhalen op uw eigen inzittendenverzekering en/of ongevallenverzekering.

Schade als gevolg van eenzijdige ongevallen is hierdoor ook vaak verzekerd. Eigen schuld speelt hierbij geen rol. Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval, of heeft u letselschade opgelopen tijdens een medische fout, sport en spel of een bedrijfsongeval? Ook daarbij kan Erik-Wim u uitstekend helpen! Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met Erik-Wim.

Alvast 3 tips:

  • Maak foto’s van de verkeerssituatie ter plaatse en vul het aanrijdingsformulier volledig in.
  • Noteer de naam- en adresgegevens van getuigen.
  • Meld uw klachten zo snel mogelijk bij uw huisarts.

Heldere communicatie, realistische verwachtingen en de focus op 100% schadevergoeding voor mijn klanten.

Erik-Wim is specialist op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Erik-Wim is sinds 2007 advocaat en medeoprichter van dit kantoor. Naast letselschadezaken behandelt hij ook zaken op het gebied van sociale zekerheid. Erik-Wim heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied “Letselschaderecht” geregistreerd. Hij staat alleen slachtoffers bij.

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals


Meer weten? Wij helpen u graag! Contact

Waarom een letselschade advocaat van Expert Advocaten?

Als het gaat om uw gezondheid en uw financiën is het belangrijk dat u hulp krijgt van een specialist. Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals is een gespecialiseerde LSA Letselschade Advocaat met jarenlange ervaring. Erik-Wim is aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (www.lsa.nl).

Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van bovengenoemde vereniging. Voor LSA Letselschade Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Als LSA Letselschade Advocaat kunt u procederen bij de rechtbank als dat noodzakelijk is. Verzekeraars weten daarnaast heel goed weten wie ze tegenover zich hebben. Dit betekent een serieuze schaderegeling waar u als slachtoffer van kunt profiteren. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Expertadvocaten, zodat u weet wat wij als letselschade advocaat voor u en uw familie kunnen betekenen.

In heel Nederland zijn slechts een paar honderd LSA Letselschade Advocaten werkzaam. In Twente kunt u contact opnemen met Erik-Wim. Het eerste gesprek is altijd gratis en als u het prettig vindt, komt Erik-Wim bij u thuis.

Wat kost een letselschade advocaat?

Het prettige van de letselschadebranche is dat je als slachtoffer in vrijwel alle gevallen niet te maken krijgt met kosten. Veelal is de dienstverlening gratis. Hoe kan dit?

Op het moment dat de aansprakelijkheid voor het ontstaan van een ongeval door de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar is erkend, worden de kosten van de advocaat onderdeel van de schade. Dit betekent dat deze kosten door de aansprakelijke partij worden betaald. Dit is veelal een verzekeraar.

Wat als de aansprakelijkheid niet wordt erkend? In dat geval kunnen wij onder voorwaarden voor u werkzaam zijn op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging). Verder wordt bekeken of onze kosten kunnen worden voldaan door uw rechtsbijstandsverzekering.