Over ons

Wij zijn Expert Advocaten

Expert Advocaten is een nieuw en ambitieus advocaten dat op 1 juli 2016 haar deurenkantoor geopend in Twente. Onze drie advocaten zijn van de “nieuwe generatie advocatuur”. Dit betekent geen ouderwets taalgebruik en dure taalpakken, makkelijk en snel bereikbaar, persoonlijk contact en een Twentse “no nonsens” mentaliteit. Bij Expert Advocaten staat het leveren van kwaliteit op nummer één. Al onze advocaten zijn specialist op hun eigen. Met recht dragen wij dan ook de naam: Expert Advocaten.

Expert Advocaten is er voor iedereen die hulp en advies nodig heeft op het gebied van familierecht, letselschade, arbeidsrecht, erfrecht of sociale zekerheid. Dit betekent dat wij zowel de particuliere als de zakelijke markt als klant hebben. Wij werken op betaalde basis of op basis van rechtsbijstand. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot het recht. Indien u niet in de mogelijkheid bent om bij ons langs te komen, dan komt één van onze Expert Advocaten bij u langs op locatie!

Expert Advocaten wil voorop lopen op het gebied van digitale veranderingen. Dit moet ook gezien het feit dat de hele rechtspraak in Nederland wordt gedigitaliseerd. Ons softwaresysteem stelt onze klanten in staat om op ieder moment van de dag inzage te hebben in de dossiers. Wel zo makkelijk als u vanaf de bank via uw telefoon op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in uw dossier. De klassieke advocatuur verandert! Expert Advocaten verandert mee!

Wij helpen u graag verder en luisteren goed naar wat u wilt.

Neem contact op met sublabel Neem contact op met sublabel en een tweede regel