Over ons

Wij zijn Expert Advocaten

Expert Advocaten is een nieuw en ambitieus advocatenkantoor dat op 1 juli 2016 haar deuren heeft geopend in Twente. Onze drie advocaten zijn van de “nieuwe generatie advocatuur”. Dit betekent geen ouderwets taalgebruik en dure maatpakken, maar duidelijke en begrijpelijke taal, makkelijk en snel bereikbaar, persoonlijk contact en een Twentse “no nonsens” mentaliteit. Bij Expert Advocaten staat het leveren van kwaliteit op nummer één. Al onze advocaten zijn specialist op hun eigen vakgebied. Met recht dragen wij dan ook de naam: Expert Advocaten.

Expert Advocaten is er voor iedereen. Dit betekent dat wij zowel de particuliere als de zakelijke markt als klant hebben. Wij zijn werkzaam op betalende basis of op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot het recht. Als u wilt, komen de advocaten van Expert Advocaten bij u thuis.

Expert Advocaten wil voorop lopen op het gebied van digitale veranderingen. Dit moet ook gezien het feit dat de hele rechtspraak in Nederland wordt gedigitaliseerd. Ons softwaresysteem stelt onze klanten in staat om op ieder moment van de dag inzage te hebben in de dossiers. Wel zo makkelijk als u vanaf de bank op uw telefoon op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in uw dossier. De klassieke advocatuur verandert en Expert Advocaten verandert mee!

Wij helpen u graag verder en luisteren goed naar wat u wilt.

Neem contact op met sublabel Neem contact op met sublabel en een tweede regel