Familierecht

Onze expertise

Familierecht

Als u een geschil heeft met uw ex-partner, wilt u worden bijgestaan door een gespecialiseerde advocaat die altijd op de hoogte is van de ontwikkelingen. De advocaten Anne Oude Ophuis en Loes Eshuis-Nijmeijer zijn beiden lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFas). Loes en Anne zijn tevens scheidingmediator. Zij begeleiden mensen die in onderling overleg de gevolgen van een scheiding willen regelen.

 


Meer weten?

Anne Oude Ophuis

Anne is een gedreven advocate gespecialiseerd in het familierecht. Ze is sinds 2010 advocaat en vanaf 2013 lid van de vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFas). Naast advocaat is zij tevens werkzaam als scheidingsmediator. Anne behandelt ook zaken op het gebied van erfrecht en sociale zekerheid. Zij is medeoprichter van dit kantoor.

Loes Eshuis-Nijmeijer

Sinds 2010 is Loes als advocaat werkzaam. Haar expertise is familierecht, zij is vanaf 2014 lid van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFas). Loes is tevens scheidingsmediator en medeoprichter van dit kantoor. Naast haar passie voor familierecht behandelt zij ook zaken op het gebied van arbeidsrecht en verbintenissenrecht.


Meer weten wij helpen graag!

CONTACT