Uw Familierecht Expert

Mr. Loes Eshuis-Nijmeijer
 

Uw Familierecht Expert

Mr. Anne de Ruiter-Oude Ophuis
 

Uw Familierecht Expert

Mr. Loes Eshuis-Nijmeijer
 

Uw Familierecht Expert

Mr. Anne de Ruiter-Oude Ophuis
 

Omgangsregeling

‘Eén weekend per 14 dagen is voor een vader toch een hele normale omgangsregeling voor een vader?’

Als advocaten/mediators krijgen wij vaak deze vraag. Ons antwoord hierop is dat er geen ‘normaal’ is. Gelukkig zien wij in de praktijk dat veel ouders goed nadenken over de invulling van hun ouderschap na een scheiding of verbreking van de samenleving. Zij spreken een zorg/contactregeling af die goed past bij de kinderen en hun situatie.

Sommige ouders kiezen samen voor een gelijkwaardige zorgverdeling waarbij de kinderen de ene week bij de ene ouder en de andere week bij de andere ouder. Of er vindt middenin de week een wisselmoment plaats.

Ook zien wij voorbij komen dat ouders de ouders de zorgregeling helemaal afstemmen op hun (onregelmatige) werktijden.
Maar ook de regeling die bovenaan deze pagina staat, komt voor.

Kortom, afhankelijk van de situatie moet er gekeken worden naar een passende zorg/contactregeling.
Ook kan het voorkomen dat een bestaande regeling die is vastgelegd in een ouderschapsplan moet worden aangepast omdat de situatie is veranderd.

Het afstemmen van een goede zorg/contactregeling kan, als het niet lukt om daar samen overeenstemming over te krijgen, onder leiding van een mediator worden besproken. Loes Eshuis-Nijmeijer en Anne de Ruiter-Oude Ophuis kunnen in omgangsgeschillen als mediator worden ingeschakeld.

Is mediation mislukt of geen optie, dan kunnen Anne of Loes als advocaat worden ingeschakeld.

Heeft u vragen of advies nodig over een scheiding, OTS of UHP of curatele mentorschap? Ook hierbij kunnen Anne en Loes u helpen. Neem direct contact op met één van onze specialisten!

Naast mijn passie voor familierecht behandel ik ook zaken op het gebied van arbeidsrecht.

Loes is specialist op het gebied van familierecht en arbeidsrecht. Zij is lid van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFas). Loes is ook scheidingsmediator en medeoprichter van dit kantoor. Loes is sinds 2010 als advocaat werkzaam. Zij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied “Familierecht” en “Arbeidsrecht” geregistreerd.

Mr. L.J.A. (Loes) Eshuis-Nijmeijer

Meer weten? Wij helpen u graag! Contact