Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Geweld en misbruik

Helaas komt het steeds vaker terug in het nieuws. Mishandelingen en misbruik. Hele nare gebeurtenissen die vaak veel impact hebben op het leven van mensen zowel privé en qua werk. Om uw rechten veilig te stellen is de hulp van een gespecialiseerde LSA Letselschadeadvocaat  belangrijk. Ik onderzoek samen met u welke strafrechtelijke mogelijkheden er zijn om uw schade te verhalen, bijvoorbeeld door het indienen van een vordering benadeelde partij.

Ik zal u bijstaan tijdens de inhoudelijke behandeling van de strafzaak. Daarnaast onderzoek ik of u in aanmerking komt voor een uitkering van het Schadefonds Geweldsmisdrijven en bekijken we samen of het zinvol is de dader civielrechtelijk aansprakelijk te stellen.

Naast specialist in mishandeling, geweld en misbruik is Erik-Wim ook gespecialiseerd in andere vakgebieden. Door de jarenlange ervaring van Erik-Wim in letselschade, kan hij ook al uw vragen beantwoorden op het gebied van letsel op straat, letsel door dieren of letsel tijdens het sporten. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met Erik-Wim. Hij helpt u graag verder.

Alvast 3 tips:

  • Doe aangifte bij de politie. Zorg dat u een afschrift van de aangifte krijgt.
  • Maak foto’s van het letsel direct nadat het is ontstaan.
  • Noteer de naam- en adresgegevens van getuigen.

Heldere communicatie, realistische verwachtingen en de focus op 100% schadevergoeding voor mijn klanten.

Erik-Wim is specialist op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Erik-Wim is sinds 2007 advocaat en medeoprichter van dit kantoor. Naast letselschadezaken behandelt hij ook zaken op het gebied van sociale zekerheid. Erik-Wim heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied “Letselschaderecht” geregistreerd. Hij staat alleen slachtoffers bij.

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals


Meer weten? Wij helpen u graag! Contact

Waarom een letselschade advocaat van Expert Advocaten?

Als het gaat om uw gezondheid en uw financiën is het belangrijk dat u hulp krijgt van een specialist. Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals is een gespecialiseerde LSA Letselschade Advocaat met jarenlange ervaring. Erik-Wim is aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (www.lsa.nl).

Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van bovengenoemde vereniging. Voor LSA Letselschade Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Als LSA Letselschade Advocaat kunt u procederen bij de rechtbank als dat noodzakelijk is. Verzekeraars weten daarnaast heel goed weten wie ze tegenover zich hebben. Dit betekent een serieuze schaderegeling waar u als slachtoffer van kunt profiteren. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Expertadvocaten, zodat u weet wat wij als letselschade advocaat voor u en uw familie kunnen betekenen.

In heel Nederland zijn slechts een paar honderd LSA Letselschade Advocaten werkzaam. In Twente kunt u contact opnemen met Erik-Wim. Het eerste gesprek is altijd gratis en als u het prettig vindt, komt Erik-Wim bij u thuis.

Wat kost een letselschade advocaat?

Het prettige van de letselschadebranche is dat je als slachtoffer in vrijwel alle gevallen niet te maken krijgt met kosten. Veelal is de dienstverlening gratis. Hoe kan dit?

Op het moment dat de aansprakelijkheid voor het ontstaan van een ongeval door de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar is erkend, worden de kosten van de advocaat onderdeel van de schade. Dit betekent dat deze kosten door de aansprakelijke partij worden betaald. Dit is veelal een verzekeraar.

Wat als de aansprakelijkheid niet wordt erkend? In dat geval kunnen wij onder voorwaarden voor u werkzaam zijn op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging). Verder wordt bekeken of onze kosten kunnen worden voldaan door uw rechtsbijstandsverzekering.