Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Dieren

Dieren zijn leuk maar onvoorspelbaar. Als ze vanuit hun eigen energie letsel toebrengen is de bezitter/eigenaar risicoaansprakelijk in hoedanigheid van eigenaar. Vaak is deze aansprakelijkheid verzekerd, zodat de schade kan worden geregeld met de verzekeraar van de eigenaar. Om uw rechten veilig te stellen is de hulp van een gespecialiseerde LSA Letselschadeadvocaat  belangrijk.

Ik onderzoek met u wie de bezitter/eigenaar/houder van het dier is. Ook wordt onderzocht of er wellicht sprake is van bedrijfsmatig gebruik van een dier. In dat geval is de bedrijfsmatig gebruiker en niet de eigenaar aansprakelijk. U kunt bijvoorbeeld denken aan een paard dat staat gestald in een manege of aan een honden-uitlaatservice.

Letselschade komt vaker voor dan we denken. Letsel door dieren is ten opzichte van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en geweld en misbruik één van de minder vaak voorkomende gevallen. Heeft u een conflict? Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Erik-Wim en bespreek samen de mogelijkheden!

Alvast 3 tips:

  • Noteer de naam- en adresgegevens van de bezitter/eigenaar van het dier.
  • Maak foto’s van uw verwondingen en de situatie ter plaatse.
  • Neem contact op met de politie en maakt melding van het ongeval..

Heldere communicatie, realistische verwachtingen en de focus op 100% schadevergoeding voor mijn klanten.

Erik-Wim is specialist op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Erik-Wim is sinds 2007 advocaat en medeoprichter van dit kantoor. Naast letselschadezaken behandelt hij ook zaken op het gebied van sociale zekerheid. Erik-Wim heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied “Letselschaderecht” geregistreerd. Hij staat alleen slachtoffers bij.

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals


Meer weten? Wij helpen u graag! Contact

Waarom een letselschade advocaat van Expert Advocaten?

Als het gaat om uw gezondheid en uw financiën is het belangrijk dat u hulp krijgt van een specialist. Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals is een gespecialiseerde LSA Letselschade Advocaat met jarenlange ervaring. Erik-Wim is aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (www.lsa.nl).

Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van bovengenoemde vereniging. Voor LSA Letselschade Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Als LSA Letselschade Advocaat kunt u procederen bij de rechtbank als dat noodzakelijk is. Verzekeraars weten daarnaast heel goed weten wie ze tegenover zich hebben. Dit betekent een serieuze schaderegeling waar u als slachtoffer van kunt profiteren. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Expertadvocaten, zodat u weet wat wij als letselschade advocaat voor u en uw familie kunnen betekenen.

In heel Nederland zijn slechts een paar honderd LSA Letselschade Advocaten werkzaam. In Twente kunt u contact opnemen met Erik-Wim. Het eerste gesprek is altijd gratis en als u het prettig vindt, komt Erik-Wim bij u thuis.

Wat kost een letselschade advocaat?

Het prettige van de letselschadebranche is dat je als slachtoffer in vrijwel alle gevallen niet te maken krijgt met kosten. Veelal is de dienstverlening gratis. Hoe kan dit?

Op het moment dat de aansprakelijkheid voor het ontstaan van een ongeval door de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar is erkend, worden de kosten van de advocaat onderdeel van de schade. Dit betekent dat deze kosten door de aansprakelijke partij worden betaald. Dit is veelal een verzekeraar.

Wat als de aansprakelijkheid niet wordt erkend? In dat geval kunnen wij onder voorwaarden voor u werkzaam zijn op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging). Verder wordt bekeken of onze kosten kunnen worden voldaan door uw rechtsbijstandsverzekering.