Samenwerkingsverband

De partners van Expert Advocaten (Erik-Wim Stals, Anne Oude Ophuis en Loes Eshuis-Nijmeijer) voeren hun praktijken zelfstandig uit en vormen daarbij een samenwerkingsverband in de zin van de Verordening op de Advocatuur, met gebruik van de naam: Expert Advocaten. Opdrachten worden gesloten met een van deze partners, die als advocaat voor de cliënt optreedt. De partners werken samen in maatschapsverband. Zij zijn allen lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (adres: Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, 070-3353535, info@advocatenorde.nl).

Het BTW-nummer van Expert Advocaten is 856352895BO1. Bij afwezigheid van een van de advocaten zal de zaak door een andere advocaat binnen het samenwerkingsverband worden waargenomen. De maatschap Expert Advocaten is verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid bij Schouten Insurance International B.V. (‘s-Gravenweg 431, 3065 SC Rotterdam) voor een maximum van € 1.000.000,00 per aanspraak. Deze dekking geldt wereldwijd, met uitzondering van aanspraken waarop het recht van de USA van toepassing is.

Aangezien alle advocaten van Expert Advocaten specialist zijn op hun eigen vakgebied kunnen wij onze klanten door middel van samenwerking helpen met allerlei problemen op het gebied van letselschade, familierecht, sociale zekerheid en arbeidsrecht. Onze specialisten werken waar nodig samen voor het beste resultaat.

Neem contact op met sublabel Neem contact op met sublabel en een tweede regel