Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Waar kunnen wij u mee helpen?

Letselschade is schade die u door lichamelijke verwondingen of psychische problemen heeft opgelopen. Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout. Uw schade bestaat uit vermogensschade (materiële schade) en smartengeld (immateriële schade). Bij vermogensschade kunt u denken aan medische behandelkosten, reiskosten, verlies van inkomsten, behoefte huishoudelijke hulp en verlies zelfwerkzaamheid. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn, ellende en leed zoals u die heeft meegemaakt. In veel gevallen is iemand anders aansprakelijk voor het ontstaan van uw letsel.

Om uw rechten veilig te stellen is de hulp van een gespecialiseerde LSA-Letselschadeadvocaat belangrijk. In een gratis kennismakingsgesprek bespreek ik met u de mogelijkheden voor 100% schadevergoeding. Ik begeleid u samen met mijn medisch adviseur tijdens het herstelproces en samen brengen we uw schade in beeld. Het regelen van voorschotten hoort hier ook bij. Het definitief regelen van uw zaak is pas aan de orde als u medisch helemaal bent uitbehandeld.

Erik-Wim is dé specialist op het gebied van letselschade. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan vrijblijvend contact op met Erik-Wim.

Waar kan ik u mee helpen?

Erik-Wim is de specialist op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken

Mr. EW (Erik-Wim) Stals

Meer weten? Wij helpen u graag! Contact

Waarom een letselschade-advocaat van Expert Advocaten?

Als het gaat om uw gezondheid en uw financiën is het belangrijk dat u hulp krijgt van een specialist. Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals is een gespecialiseerde LSA Letselschade-Advocaat met jarenlange ervaring. Erik-Wim is aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (www.lsa.nl).

Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade-Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van deze vereniging. Voor LSA Letselschade-Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Als LSA Letselschade-Advocaat kunt u procederen bij de rechtbank als dat noodzakelijk is. Verzekeraars weten daarnaast heel goed weten wie ze tegenover zich hebben. Dit betekent een serieuze schaderegeling waar u als slachtoffer van profiteert. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Expert Advocaten, zodat u weet wat wij voor u en uw familie kunnen betekenen.

In heel Nederland zijn er slechts een paar honderd LSA Letselschade-Advocaten werkzaam die werkzaam zijn voor slachtoffers. In Twente kunt u contact opnemen met Erik-Wim. Het eerste gesprek is altijd gratis en als u het prettig vindt, komt Erik-Wim bij u thuis.

Wat kost een letselschade advocaat?

Het prettige van de letselschadebranche is dat je als slachtoffer in vrijwel alle gevallen niet te maken krijgt met kosten. Veelal is de dienstverlening gratis. Hoe kan dit?

Op het moment dat de aansprakelijkheid voor het ontstaan van een ongeval door de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar is erkend, worden de kosten van de advocaat onderdeel van de schade. Dit betekent dat deze kosten door de aansprakelijke partij worden betaald. Dit is veelal een verzekeraar.

Wat als de aansprakelijkheid niet wordt erkend? In dat geval kunnen wij voor u werkzaam zijn op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging). Verder wordt bekeken of onze kosten kunnen worden voldaan door uw rechtsbijstandsverzekering.