Letselschade

Wat is letselschade?

Door het toedoen van een ander kan uw leven plotseling op de kop staan. U kunt (tijdelijk) niet meer werken, het huishouden is een puinhoop, de tuin is een rommel en u kunt niet meer de ouder of echtgenoot zijn die u voor het ongeval was. Ondertussen moeten de vaste lasten gewoon worden betaald. Kortom: letselschade kan vergaande gevolgen hebben voor uzelf en uw familie. Letselschade gerelateerde zaken worden altijd afgehandeld door een letselschade advocaat. 

Letselschade (ook overlijdensschade valt hieronder) is de schade die u oploopt als gevolg van een bepaalde gebeurtenis. Vaak wordt de schade veroorzaakt door een ander, maar dit hoeft niet altijd. U kunt denken aan:

  • Verkeersongevallenen
  • Bedrijfsongevallen
  • Beroepsziekten
  • Fouten in het ziekenhuis
  • Ondeugdelijke producten of gebrekkige zaken
  • Ongevallen veroorzaakt door een dier
  • Ongevallen tijdens sport of spel
  • Geweldsdelicten
  • Seksuele delicten

Waarom een letselschade advocaat van Expert Advocaten?

Als het gaat om uw gezondheid en uw  financiën is het belangrijk dat u hulp krijgt van een specialist. Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals is een gespecialiseerde LSA Letselschade Advocaat met jarenlange ervaring. Erik-Wim is aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (www.lsa.nl).

Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van bovengenoemde vereniging. Voor LSA Letselschade Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Als LSA Letselschade Advocaat kunt u procederen bij de rechtbank als dat noodzakelijk is. Verzekeraars weten daarnaast heel goed weten wie ze tegenover zich hebben. Dit betekent een serieuze schaderegeling waar u als slachtoffer van kunt profiteren. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Expertadvocaten, zodat u weet wat wij als letselschade advocaat voor u en uw familie kunnen betekenen.

In heel Nederland zijn slechts een paar honderd LSA Letselschade Advocaten werkzaam. In Twente kunt u contact opnemen met Erik-Wim. Het eerste gesprek is altijd gratis en als u het prettig vindt, komt Erik-Wim bij u thuis.

Wat kost een letselschade advocaat?

Het prettige van de letselschadebranche is dat je als slachtoffer in vrijwel alle gevallen niet te maken krijgt met kosten. Veelal is de dienstverlening gratis. Hoe kan dit?

Op het moment dat de aansprakelijkheid voor het ontstaan van een ongeval door de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar is erkend, worden de kosten van de advocaat onderdeel van de schade. Dit betekent dat deze kosten door de aansprakelijke partij worden betaald. Dit is veelal een verzekeraar.

Wat als de aansprakelijkheid niet wordt erkend? In dat geval kunnen wij onder voorwaarden voor u werkzaam zijn op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging). Verder wordt bekeken of onze kosten kunnen worden voldaan door uw rechtsbijstandsverzekering.


Meer weten?

Erik-Wim Stals

Erik-Wim is de specialist op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Erik-Wim is sinds 2007 advocaat en medeoprichter van dit kantoor. Naast letselschadezaken behandelt Erik-Wim ook zaken op het gebied van sociale zekerheid. Erik-Wim heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied “Letselschaderecht” geregistreerd.


Meer weten wij helpen graag!

CONTACT