Arbeidsrecht

Arbeidsrecht advocaat van Expertadvocaten inschakelen

Ongeveer tweederde van alle mensen in Nederland zijn in dienst bij een werkgever. Dit zijn bijna 7,5 miljoen mensen. Een baan speelt dan ook vaak een belangrijke rol in het leven van een werknemer. Voor een werkgever is het uiteraard ook van belang dat een werknemer op een prettige manier zijn of haar functie kan uitoefenen. Toch loopt dit niet altijd vlekkeloos en kan er op enig moment de situatie ontstaan dat u een arbeidsrecht advocaat nodig hebt, denk aan de volgende situaties:

  • Het opstellen en beoordelen van een vaststellingsovereenkomst voor de beëindiging van het dienstverband;
  • Het controleren en opstellen van een arbeidsovereenkomst of een concurrentiebeding;
  • Uw werknemer functioneert niet naar behoren of dit wordt u als werknemer verweten, er zou sprake zijn van disfunctioneren;
  • Het aanvragen van een ontslag bij het UWV of de kantonrechter of het verweer van een werknemer hiertegen
  • Hoe om te gaan met een zieke werknemer;
  • Wat te doen bij een schorsing of non-actiefstelling?

Mocht u tegen één van deze problemen of een ander probleem op het gebied van arbeidsrecht aan lopen, neem dan contact op met mr. Loes Eshuis-Nijmeijer of mr. Anne Oude Ophuis. Zij zijn gespecialiseerd als arbeidsrecht advocaat en kunnen u van al het noodzakelijk advies voorzien.

Wat kost een arbeidsrecht advocaat?

Bij een arbeidsgeschil kunnen er verschillende opties zijn voor het voldoen van de kosten. De arbeidsrecht advocaat of advocaten zullen eerst bezien of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat de kosten op de werkgever worden verhaald. Tot slot kunnen de kosten op basis van het uurtarief in rekening worden gebracht. De arbeidsrecht advocaat zal u hierover tijdens de eerste bespreking duidelijkheid kunnen verschaffen.


Meer weten?

Anne Oude Ophuis

Anne is een gedreven advocate gespecialiseerd in het familierecht. Ze is sinds 2010 advocaat en vanaf 2013 lid van de vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFas). Naast advocaat is zij tevens werkzaam als scheidingsmediator. Anne behandelt ook zaken op het gebied van erfrecht en sociale zekerheid. Zij is medeoprichter van dit kantoor.

Loes Eshuis-Nijmeijer

Sinds 2010 is Loes als advocaat werkzaam. Haar expertise is familierecht, zij is vanaf 2014 lid van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFas). Loes is tevens scheidingsmediator en medeoprichter van dit kantoor. Naast haar passie voor familierecht behandelt zij ook zaken op het gebied van arbeidsrecht en verbintenissenrecht.


Meer weten wij helpen graag!

CONTACT