Familierecht Vriezenveen, Vroomshoop en Geesteren

Het familierecht omvat alle zaken en problemen binnen de gezins- en familiesfeer. Een andere benaming voor het familierecht is het personenrecht. Het personen- en familierecht is in Nederland opgenomen in Boek 1 van het Burgerlijk wetboek. Daarnaast maakt het familierecht onderdeel uit van verdragen en internationale regels waaronder het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind en het Europees verdrag van de Rechten van de mens.

Binnen de familiesfeer kunnen er verschillende problemen voorkomen. De meest voorkomende gevallen waarop het familierecht ziet zijn echtscheidingen, geboorte, adoptie, een naamswijziging of de wijziging van de huwelijkse voorwaarden. Problemen en conflicten binnen de familiesfeer zijn erg vervelend en leiden daarbij vaak tot zeer emotionele kwesties. Bij een probleem of conflict binnen de familiesfeer is het daarom van groot belang om een advocaat in te schakelen. Expert Advocaten biedt u hulp in het familierecht.

Hulp bij familierecht in Vriezenveen, Vroomshoop en Geesteren

Bent u woonachtig in Vriezenveen, Vroomshoop of Geesteren en bent u op zoek naar een advocaat in het familierecht, dan kunt u terecht bij Expert Advocaten. Wij zijn gevestigd in Almelo en hebben gespecialiseerde familierecht advocaten in dienst die u kunnen bijstaan bij een probleem of conflict binnen de familiesfeer.

De lijst aan voorkomende problemen in het familierecht is ontzettend lang. Een voorbeeld waarbij wij u als familierecht advocaat hulp bij kunnen bieden is onder andere een echtscheiding en alles wat daarbij komt kijken. Heeft u een geschil met uw ex-partner, dan staat een gespecialiseerde advocaat van Export Advocaten u bij. Wij zorgen ervoor op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Onze advocaten Anne Oude Ophuis en Loes Eshuis-Nijmeijer zijn beiden lid Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFas). Tevens zijn zij scheidingsmediator. Ook indien u in onderling overleg de gevolgen van een scheiding wilt regelen, staan onze advocaten u bij.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot het recht. Er zullen daarom verschillende opties zijn voor het voldoen van uw kosten. Onze advocaten zullen eerst bekijken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp. Is dat niet het geval dan worden de kosten op basis van het uurtarief in rekening gebracht. Hierover verschaffen wij altijd duidelijkheid bij de eerste bespreking.

Waarom kiest u voor Expert Advocaten in Vriezenveen, Vroomshoop en Geesteren?

Expert Advocaten behoort tot de nieuwe generatie advocaten. Wij zijn een nieuw en ambitieus kantoor dat waarde hecht aan heldere en duidelijk communicatie in begrijpelijke taal. Wij zijn gemakkelijk en snel bereikbaar en bieden persoonlijk contact. U kunt contact met ons opnemen per mail of telefoon maar ook kunt u bij ons langskomen op ons kantoor in Almelo. Kwaliteit leveren staat bij Expert Advocaten op nummer één. De advocaten werkzaam op ons kantoor zijn specialist in hun eigen vakgebied. Naast familierecht zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van letselschade, arbeidsrecht, erfrecht, huurrecht en het sociale zekerheidsrecht.

De rechtspraak in Nederland wordt gedigitaliseerd, daarom willen wij voorop lopen op het gebied van digitale veranderingen. Ons softwaresysteem stelt u als klant al in de gelegenheid om op ieder moment van de dag inzage te hebben in uw dossier. Wij zijn er voor iedereen, onze klanten zijn zowel particulieren en klanten in de zakelijke markt. Wij helpen u graag verder en luisteren daarbij goed naar uw problemen en wensen.


Meer weten wij helpen graag!

CONTACT