Familierecht Enschede

Het familie- of personenrecht maakt onderdeel uit van het Burgerlijk recht en omvat vele aspecten. Het recht houdt zich bezig met alle facetten van het leven van (voor) de geboorte tot (na) de dood. Ook het erfrecht kan onder het familierecht worden geschaard. In Nederland heeft ongeveer de helft van de procedures betrekking op het personen- en familierecht. Het familierecht is ontzettend breed, voorbeelden zijn onder andere naamswijziging en kinderbeschermingsmaatregelen zoals uithuisplaatsing, ondertoezichtstelling en gezag over kinderen, procedures omtrent het vaststellen van de huwelijkse voorwaarden, echtscheiding, alimentatie en boedelverdeling. De echtscheiding is binnen het familierecht de meest voorkomende procedure.  

Een echtscheiding of andere familierechtelijke kwestie betreft vaak een ingrijpende gebeurtenis die invloed heeft op het persoonlijke leven en gepaard gaat met veel emoties. U kunt u laten bijstaan door een familierecht advocaat die u begeleidt en hulp biedt in dit zowel emotionele als zakelijke traject. Bent u op zoek naar een advocaat binnen het familierecht in Enschede? Dan kunt u terecht bij Expert Advocaten.

Uitstekende hulp bij familierecht in Enschede

Expert Advocaten is een modern advocatenkantoor met een vestiging in Almelo. Vanuit Enschede zijn wij uitstekend te bereiken. Bent u op zoek naar een advocaat binnen het familierecht in Enschede? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Expert Advocaten zijn advocaten werkzaam die zich hebben gespecialiseerd in het familierecht. Onze advocaten zijn op de hoogte van alle huidige ontwikkelingen binnen het familierecht en bieden hulp bij ieder conflict.

Het familierecht omvat diverse aspecten. Onze gespecialiseerde advocaten kunnen u onder andere bijstaan gedurende uw echtscheidingsprocedure en ieder aspect dat daarbij komt kijken. Wij kunnen één van beide echtgenoten bijstaan maar wanneer u gezamenlijk de gevolgen van uw echtscheiding wilt regelen kunnen wij ook voor beide partijen opreden als mediator. Loes Eshuis-Nijmeijer en Anne Oude Ophuis zijn familierecht advocaten bij Expert Advocaten, zij zijn beiden lid van Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFas) en tevens werkzaam als mediator op het gebied van familierecht in Enschede en omgeving.

Kies voor Expert Advocaten in Enschede

Advocatenkantoor Expert Advocaten is een nieuw en ambitieus kantoor dat op 1 juli 2016 haar deuren heeft geopend in Twente. Ons bezoekadres bevindt zich in Almelo, dat vanuit Enschede en andere plekken in Twente uitstekend te bereiken is. Als u op zoek bent naar een advocaat binnen het familierecht in Enschede, dan kunt u dus gewoon bij ons terecht! De advocaten van Expert Advocaten zijn allen van de ‘nieuwe generatie advocatuur’. Wij maken geen gebruik van ouderwets en moeilijk taalgebruik, u kunt bij ons terecht voor duidelijk en begrijpelijke taal. Daarnaast bieden wij een Twentse no nonsens mentaliteit, persoonlijk contact en zijn wij snel bereikbaar. Kwaliteit staat bij ons op één. Wij bieden kennis en specialisme op verschillende vakgebieden. Bent u klant bij ons, dan heeft u altijd de mogelijkheid om op ieder moment digitaal inzage te krijgen in uw dossier.

Bij Expert Advocaten vinden wij het ook van groot belang dat een ieder toegang heeft tot het recht. Wij kijken daarom altijd of u in uw situatie voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt. Is hier geen sprake van dan bespreken wij tijdens het eerste gesprek altijd met u wat de te verwachten kosten zullen zijn.

Heeft u vragen, dan kunt u eenvoudig contact opnemen per mail of telefoon. Ook staat de deur van ons kantoor altijd voor u open.


Meer weten wij helpen graag!

CONTACT