Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Letselschade advocaat in Enschede nodig? Wij helpen u graag!

Letselschade ontstaat wanneer u schade lijdt door een bepaalde gebeurtenis. Deze schade kan bestaan uit lichamelijk letsel, zoals een verwonding of blessure. Daarnaast kan letselschade ook geestelijke schade omvatten, zoals psychische problemen die door de gebeurtenis zijn veroorzaakt. De schade wordt vaak door iemand anders veroorzaakt, maar dat is niet altijd het geval. Letselschade in Enschede kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van een geweldsdelict, opgelopen worden tijdens sport of spel, veroorzaakt worden door een bedrijfsongeval of verkeersongeval, of ontstaan door een medische fout in het ziekenhuis of door een defect of ondeugdelijk product. Hulp nodig bij een van deze soorten letselschade in Enschede? Schakel dan een letselschade advocaat in Enschede in.

Wanneer u, door welke gebeurtenis dan ook, slachtoffer bent van letselschade in Enschede, kan dit veel impact hebben op uw leven en dat van uw naasten. Mogelijk bent u door toedoen van de gebeurtenis niet meer in staat om te werken of wordt u plotseling hulpbehoevend. Daarnaast kan het ook psychische problemen met zich meebrengen. Als gevolg van de schade die u oploopt kunnen diverse kosten ontstaan, zoals niet vergoede medische kosten, kosten voor verlies van uw inkomen en kosten voor aanpassing van bijvoorbeeld uw woning of vervoersmiddel. Daarnaast kan immateriële schade ontstaan. Wanneer iemand anders aansprakelijk is voor de door u opgelopen letselschade in Enschede, kunt u als slachtoffer van letselschade in Enschede door middel van een rechtszaak een schadevergoeding claimen. Bent u slachtoffer van letselschade in Enschede? Dan is het verstandig om hiervoor een letselschade advocaat in Enschede en omgeving in te schakelen.

Hulp bij letselschade in Enschede

Voor een letselschade advocaat in Enschede en omgeving kunt u terecht bij Expert Advocaten. Expert heeft een gespecialiseerde LSA Letselschade Advocaat in dienst die u kan bijstaan bij het verhalen van uw schade en de afhandeling van uw letselschadezaak. Het is belangrijk om hulp te krijgen van een specialist wanneer het gaat om uw gezondheid en financiën. Mr. Erik-Wim Stals is een ervaren LSA Letselschade Advocaat met jarenlange expertise in dit vakgebied. Alleen leden van de Vereniging voor Letselschade Advocaten mogen de titel LSA Letselschade Advocaat voeren, waarvoor de hoogste kwaliteitseisen gelden. In Nederland zijn slechts enkele honderden LSA Letselschade Advocaten actief. Erik-Wim Stals is als specialist uiteraard lid van deze vereniging. Kiest u voor de hulp bij letselschade in Enschede voor Expert Advocaten, dan bent u verzekerd van specialisme.

Erik-Wim is de specialist op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken

Mr. EW (Erik-Wim) Stals

Meer weten? Wij helpen u graag! Contact

Letselschade advocaat in Enschede met jarenlange ervaring

Expert Advocaten is een ambitieus advocatenkantoor dat op 1 juli 2016 haar deuren heeft geopend in Twente. Ons kantoor is gevestigd in Almelo, maar wij zijn werkzaam voor cliënten uit heel Nederland. Bent u woonachtig of werkzaam in (de omgeving van) Enschede, dan kunt u bij ons terecht. Ons kantoor is vanuit Enschede eenvoudig te bereiken.

Bij Expert Advocaten vinden wij het van groot belang dat iedereen toegang heeft tot het recht. In het geval van een letselschade zaak, krijgt u als slachtoffer van letselschade in Enschede vaak niet te maken met de kosten. Wanneer de aansprakelijkheid voor het ontstaan van de kosten door de verzekeraar of aansprakelijke partij wordt erkend, vallen ook onze kosten onder de schade. Dit betekent dat deze kosten door de aansprakelijke partij moeten worden betaald. Wanneer dit niet het geval is, kijken wij onder voorwaarden of u werkzaam bent op basis van gefinancierde rechtsbijstand of dat de kosten mogelijk kunnen worden voldaan door uw rechtsbijstandverzekering.

Bij Expert Advocaten hechten we veel waarde aan duidelijke en heldere communicatie met onze cliënten. Vlot, makkelijk en persoonlijk contact vinden wij ontzettend belangrijk. Ons kantoor heeft advocaten in dienst die allen gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Naast letselschade in Enschede en omgeving, kunt u bij ons onder ander ook terecht voor arbeidsrecht, familierecht, en erfrecht. Wilt u hulp van een letselschade advocaat in Enschede van Expert Advocaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons team op of kom langs in ons kantoorpand in Almelo.