Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Letselschade advocaat in Enschede? Wij helpen u graag!

Van letselschade is sprake wanneer u schade oploopt als gevolg van een bepaalde gebeurtenis. De schade kan bestaan uit een lichamelijk letsel zoals een verwonding of blessure. Naast lichamelijke schade kan letselschade ook geestelijke schade betreffen zoals psychische problemen die zijn opgelopen door de gebeurtenis. De schade die men oploopt wordt vaak veroorzaakt door een ander, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Zo kan letselschade optreden als gevolg van een geweldsdelict, kan het worden opgelopen tijdens sport of spel, kan het worden veroorzaakt door een bedrijfs- of verkeersongeval, maar ook kan men schade oplopen door een medische fout gemaakt in het ziekenhuis of door een gebrekkige of ondeugdelijke zaak.

Wanneer u door welke gebeurtenis dan ook slachtoffer bent van letselschade in Enschede, kan dit veel impact hebben op uw leven en dat van uw naasten. Mogelijk bent u door toedoen van de gebeurtenis niet meer in staat om te werken of wordt u plotseling hulpbehoevend. Daarnaast kan het ook psychische problemen met zich meebrengen. Als gevolg van de schade die u oploopt kunnen diverse kosten ontstaan zoals niet vergoede medische kosten, kosten voor verlies van uw inkomen en kosten voor aanpassing van bijvoorbeeld uw woning of vervoersmiddel. Daarnaast kan immateriële schade ontstaan. Wanneer iemand anders aansprakelijk is voor de door u opgelopen letselschade in Enschede, kunt u als slachtoffer door middel van een rechtszaak een schadevergoeding claimen. Bent u slachtoffer van letselschade in Enschede? Dan is het verstandig om hiervoor een letselschade advocaat in Enschede en omgeving in te schakelen.

Hulp bij letselschade in Enschede

Voor een letselschade advocaat in Enschede en omgeving kunt u terecht bij Expert Advocaten. Expert heeft een gespecialiseerde LSA Letselschade Advocaat in dienst die u kan helpen bij het verhalen van de door u geleden schade en de afhandeling van uw letselschadezaak. Als het gaat om uw gezondheid en uw financiën is het belangrijk dat u hulp krijgt van een specialist. Mr. Erik-Wim Stals is een gespecialiseerde LSA Letselschade Advocaat met jarenlange ervaring in dit vakgebied. Enkel leden van de Vereniging voor Letselschade Advocaten mogen zich LSA Letsselschade Advocaat noemen en hiervoor gelden de hoogste denkbare kwaliteitseisen. In Nederland zijn slechts een paar honderd LSA Letselschade Advocaten werkzaam. Erik-Wim Stals is als specialist uiteraard bij deze vereniging aangesloten. Kiest u voor de hulp bij letselschade in Enschede voor Expert Advocaten, dan bent u verzekerd van specialisme. Neem contact op met Expert Advocaten zodat u weet wat onze letselschade advocaat in Enschede voor u en uw naasten kan betekenen.

Erik-Wim is de specialist op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken

Mr. EW (Erik-Wim) Stals

Meer weten? Wij helpen u graag! Contact

Waarom kiezen voor Expert Advocaten?

Expert Advocaten is een nieuw en ambitieus advocatenkantoor dat op 1 juli 2016 haar deuren heeft geopend in Twente. Ons kantoor is gevestigd in Almelo maar wij zijn werkzaam voor cliënten uit heel Nederland. Bent u woonachtig of werkzaam in (de omgeving van) Enschede, dan kunt u bij ons terecht. Ons kantoor is vanuit Enschede eenvoudig te bereiken.

Bij Expert Advocaten vinden wij het van groot belang dat iedereen toegang heeft tot het recht. In het geval van een letselschade zaak, krijgt u als slachtoffer vaak niet te maken met de kosten. Wanneer de aansprakelijkheid voor het ontstaan van de kosten door de verzekeraar of aansprakelijke partij wordt erkend, vallen ook onze kosten onder de schade. Dit betekent dat deze kosten door de aansprakelijke partij moeten worden betaald. Wanneer dit niet het geval is, kijken wij onder voorwaarden of u werkzaam bent op basis van gefinancierde rechtsbijstand of dat de kosten mogelijk kunnen worden voldaan door uw rechtsbijstandverzekering.

Bij Expert Advocaten hechten we veel waarde aan duidelijk en heldere communicatie met onze cliënten. Vlot, makkelijk en persoonlijk contact vinden wij ontzettend belangrijk. Ons kantoor heeft advocaten in dienst die allen gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Naast letselschade in Enschede en omgeving, kunt u bij ons onder ander ook terecht voor arbeidsrecht, familierecht, huurrecht en erfrecht. Wilt u hulp van Expert Advocaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in ons kantoorpand in Almelo.