Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Uw letselschade Expert

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals
stals@expertadvocaten.nl
0546 745 461

Letselschade advocaat in Hengelo? Wij helpen u graag!

Letselschade is de schade die een slachtoffer oploopt als gevolg van een ongeval of een bepaalde gebeurtenis. De schade kan materieel of immaterieel zijn. Daarbij is materiele schade de schade die in geld is uit te drukken en immateriële is schade die veroorzaakt wordt door verdriet of het verlies aan levensvreugde na een ongeval. In veel gevallen wordt letselschade veroorzaakt door een ander, dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. De schade kan veroorzaakt worden door verschillende gebeurtenissen. U kunt daarbij denken aan:

  • Verkeersongevallen
  • Bedrijfsongevallen
  • Beroepsziekten
  • Fouten in het ziekenhuis
  • Ondeugdelijke producten of gebrekkige zaken
  • Ongevallen veroorzaakt door een dier
  • Ongevallen tijdens sport of spel
  • Geweldsdelicten
  • Seksuele delicten

Welke gebeurtenis of oorzaak ook aan de schade ten grondslag ligt, letselschade in Hengelo kan voor u maar ook voor uw naasten vergaande gevolgen hebben. Loopt u letselschade op, dan doet u er verstandig aan om een letselschade advocaat in Hengelo in te schakelen.

Letselschade advocaat in Hengelo inschakelen

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Hengelo? Dan kunt u hiervoor terecht bij Expert advocaten.

Uw leven kan door toedoen van letselschade in Hengelo behoorlijk op zijn kop komen te staan. U kunt lichamelijk letsel hebben opgelopen waardoor uw normale levensstijl ontregeld raakt of er kan geestelijk letsel zijn ontstaan. Als gevolg van letselschade in Hengelo kunnen er vele verschillende soorten kosten ontstaan zoals medische kosten of verlies van inkomsten. Mogelijk is er ook sprake van immateriële schade door het verdriet dat u heeft. Er bestaat de mogelijk om als slachtoffer de veroorzaker of verantwoordelijke van de opgelopen schade aansprakelijk stellen om de schade te vergoeden. Hiervoor kunt u de hulp inschakelen van de letselschade advocaat in Hengelo van Expert Advocaten.

Mr. E.W. (Erik-Wim) Stals is een gespecialiseerde LSA Letselschade Advocaat met jarenlange ervaring. Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van bovengenoemde vereniging. Voor LSA Letselschade Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen. In heel Nederland zijn slechts een paar honderd LSA Letselschade Advocaten werkzaam. Erik-Wim is uiteraard aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (www.lsa.nl) en specialist in zijn vakgebied. Bent u slachtoffer van letselschade in Hengelo en omgeving? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op zodat u weet wat wij voor u en uw familie kunnen betekenen. Het eerste gesprek is altijd gratis en als u het prettig vindt, komt onze letselschade advocaat bij u thuis in Hengelo.

Erik-Wim is de specialist op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken

Mr. EW (Erik-Wim) Stals

Meer weten? Wij helpen u graag! Contact

Waarom kiezen voor Expert Advocaten?

Expert Advocaten kantoor is een modern en nieuw advocatenkantoor dat gevestigd is in Almelo. Ons kantoor is vanuit Hengelo eenvoudig te bereiken. De advocaten bij Expert behoren tot de nieuwe generatie advocatuur en zijn ieder specialist in hun vakgebied. Wij bieden vlot en persoonlijk contact waarbij wij veel waarde hechten aan heldere en duidelijke communicatie. Daarbij bestaat het leveren van kwaliteit op nummer één.

Wij beschikken niet alleen over een gespecialiseerde letselschade advocaat in Hengelo, maar u kunt ook bij ons terecht voor arbeidsrecht, familierecht, huurrecht, sociale zekerheidsrecht en erfrecht gerelateerde zaken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot het recht, zowel de particuliere als de zakelijke klant kan bij ons terecht. De dienstverlening in geval van letselschade is voor u als slachtoffer in veel gevallen gratis. De kosten voor de advocaat worden onderdeel van de schade wanneer de aansprakelijkheid voor het ontstaan van een ongeval door de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar is erkend. De aansprakelijke partij zal dan de kosten moeten betalen. Wanneer dit niet het geval is dan kunnen wij mogelijk onder voorwaarden werken op basis van gefinancierde bijstand of wordt bekeken of de kosten door uw rechtsbijstandsverzekering worden vergoed. Wij bespreken dit altijd vooraf met u.

Heeft u hulp nodig op het gebied van letselschade in Hengelo? Neem dan vrijblijvend contact op met Expert Advocaten per e-mail of telefoon of bezoek ons kantoor in Almelo. Wij helpen u graag verder.